Prijava

Broj prijava za natjecanje u glavnom turniru ograničen je na 105, odnosno turnir će se igrati u najviše 21 grupi po 5 igrača.

Za turnir 2019. godine prijave su otvorene za sve igrače (i one koji do sada nisu igrali Drava Forester), ali isključivo u petodnevnom programu sa punom kotizacijom.
Ukoliko se do 1. kolovoza turnir ne popuni na ovaj način, tada će biti otvorene prijave za igrače koji su igrali Drava Forester ranijih godina i to u skraćenim varijantama (npr. od četvrtka do nedjelje i sl.).

Oni igrači koji ne dobe mjesto u glavnom turniru ili pak ne mogu sudjelovati u petodnevnom programu mogu sudjelovati u rekreativnom dvodnevnom turniru BeerForester u kojem će sudjelovati najviše 45 igrača. Za informacije o sudjelovanju otvorite Beer Forester info stranicu.

Kotizacija za sudjelovanje na turniru 2019. godine iznosi 2.153 kn (~290€) i uključuje smještaj u hotelu te gotovo sve obroke i sadržaje turnira od večere u srijedu 30.10. do doručka u ponedjeljak 4.11.
Kotizacija uključuje:

   - 5 noćenja u hotelu Turist u 1/2 sobama (doplata za superior sobe i smještaj u 1/1)
   - troškove organizacije turnira
   - suvenir za igrače
   - transfere od hotela do terena i natrag u četvrtak, petak, subotu i nedjelju
   - ručkove na terenu u petak, subotu i nedjelju
   - večeru u srijedu
   - team building program u srijedu
   - koktel večeru dobrodošlice u četvrtak, Halloween šminkanje i osnovnu opremu za maskiranje
   - zajedničku večeru u restoranu Bedem, disc golf igre, pečene kestene i kuhano vino u petak
   - zabavni program u subotu navečer
   - zabavni program u nedjelju navečer
   - sudjelovanje u svim popratnim sadržajima (putting contest, park it! contest, king of the table tournament itd.)

Kotizacija ne uključuje:
   - ručak u četvrtak
   - večeru u subotu

Doplate:
  - smještaj u superior sobi 1/2, 5 noćenja - 250 kn (~34€) po osobi
  - smještaj u standard 1/1 sobi, 5 noćenja - 275 kn (~37€´) po osobi
  - smještaj u superior 1/1 sobi, 5 noćenja - 500 kn (~67€) po osobi

Popust:
  - smještaj u sobi 1/3, 5 noćenja - 75 kn (~10€) po osobi

Turnir će se, kao i uvijek do sada, igrati u dvije kategorije otvorene za amaterske i pro igrače - Open Men i Open Women. U finalnom natjecanju sudjelovati će najboljih 5 igrača i igračica u svakoj kategoriji, a igrati će se posebnih 6 staza uređenih na prostoru ispred Arene Varaždin.

Da bi se prijavili za turnir otvorite stranicu prijava.
S obzirom na zahtjevnost terena i igru u grupama od 5 osoba, a kako bi osigurali da igra normalno teče, minimalni PDGA rating igrača za prijavu na turnir je 700. Ovo se odnosi jednako i na muške i na ženske igrače. Svi igrači s ratingom nižim od navedenog mogu se prijaviti u rekreativni turnir Beer Forester. Oni igrači koji nisu članovi PDGA-a ili još nemaju rating, mogu se prijaviti ako imaju kvalitetu igre jednaku ratingu višem od 700 što se može dokazati sudjelovanjem na ranijim PDGA turnirima i plasmanu na istim. Za prijavu igrača koji nemaju PDGA rating javite nam se putem e-maila na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Popis igrača biti će dopunjavan na PDGA stranici turnira.

Rezervaciju smještaja izvršiti će organizator (Lagoda Disc Golf), a svi igrači će nakon prijave biti kontaktirani e-mailom i upitani za detalje oko smještaja.