Prijava

Broj prijava za natjecanje u glavnom turniru ograničen je na 105, odnosno turnir će se igrati u najviše 20 grupa po 5 igrača.

U završnoj fazi prijava, od 8.10., prijaviti se mogu svi igrači uz osnovnu kotizaciju u iznosu od 200 kn / 27€ koja uključuje samo organizaciju turnira i mali suvenir turnira. Svi igrači koji se prijave biti će kontaktirani i pozvani da ostale aktivnosti iz programa turnira odaberu prema vlastitim željama. Jednako tako, igrači koji se prijavljuju u završnoj fazi ne moraju biti smješteni u službenom hotelu Turist već mogu i sami naći drugi smještaj.

Turnir će se, kao i uvijek do sada, igrati u dvije kategorije otvorene za amaterske i pro igrače - Open Men i Open Women. U finalnom natjecanju sudjelovati će najboljih 5 igrača i igračica u svakoj kategoriji, a igrati će se posebnih 6 staza uređenih na prostoru ispred Arene Varaždin.

Da bi se prijavili za turnir otvorite stranicu prijava.

Popis igrača biti će dopunjavan na PDGA stranici turnira.

Rezervaciju smještaja izvršiti će organizator (Lagoda Disc Golf), a svi igrači će nakon prijave biti kontaktirani e-mailom i upitani za detalje oko smještaja.