Prijava

Broj prijava za natjecanje u glavnom turniru ograničen je na 105, odnosno turnir će se igrati u najviše 21 grupi po 5 igrača.

Od 2017. godine na turniru mogu sudjelovati isključivo igrači pozvani od strane organizatora. Pozivnice će biti poslane (e-mailom i Facebookom) u nekoliko krugova, a u prvom krugu će ih dobiti igrači koji su sudjelovali na turniru od 2012. do 2017. godine, i to posebice oni koji su aktivno sudjelovali u druženjima igrača i doprinijeli cijelokupnoj atmosferi Drava Forestera. Iznimke će biti i neki igrači koji do sada nisu igrali Drava Forester, ali su česti gosti na turnirima Lagode čime su nam pomogli da razvijamo disc golf u Hrvatskoj i neki igrači koji su se iskazali na drugim turnirima vedrim duhom i za koje smatramo da će značajno doprinijeti atmosferi Drava Forestera.
Ukoliko se u 1. krugu prijava ne popune sva mjesta u turniru, organizatori će pozivnice poslati dalje drugim igračima prema vlastitom izboru.
S obzirom da turnir jednostavno ne može igrati više od 105 igrača, nažalost, biti će i onih koji su turnir igrali 1 ili 2 puta, ali nisu dobili pozivnicu. Oni koji ne dobe pozivnicu mogu sudjelovati u rekreativnom turniru BeerForester u kojem će sudjelovati najviše 45 igrača. Za informacije o sudjelovanju otvorite Beer Forester info stranicu.
Igrači koji do sada nisu igrali Drava Forester i turnire Lagode, ali bi željeli dobiti pozivnicu mogu se prijaviti za turnir te će biti smješteni na Listu čekanja. Kod prijave nam mogu napisati zašto žele dobiti pozivnicu što ćemo razmotriti i eventualno ju dodjeliti prvenstveno igračima koji dolaze iz udaljenih krajeva (SAD, Kanada...) i to isključivo onima koji bi boravili u Varaždinu 5 ili više dana.
Ukoliko će interes za turnir značajno prelaziti broj slobodnih mjesta, postoji mogućnost da se na novom terenu s nešto kraćim i laganijim stazama koji bi se uredio na slobodnim površinama uz Arenu Varaždin, organizira drugi trodnevni turnir pa se tako poveća broj sudionika cijelog događanja.

Kotizacija za sudjelovanje na turniru iznosi 670 kn (90 €) i uključuje:
   - troškove organizacije turnira
   - suvenir za igrače
   - transfere od hotela do terena i natrag
   - ručkove na terenu u petak, subotu i nedjelju
   - večeru u srijedu, Halloween šminkanje i jednostavnu opremu za maskiranje
   - koktel večeru dobrodošlice u četvrtak
   - team building program u četvrtak
   - zajedničku večeru u restoranu Bedem, disc golf igre, pečene kestene i kuhano vino u petak
   - disc golf kviz i zabavni program u subotu
   - sudjelovanje u putting i park it! contestima

Do sada je Drava Forester igran u dvije kategorije otvorene za amaterske i pro igrače - Open Men i Open Women. U finalnom natjecanju sudjelovalo je najboljih 5 igrača i igračica u svakoj kategoriji, a igralo se novih 6 staza uređenih na prostoru ispred Arene Varaždin.

Da bi se prijavili za turnir otvorite stranicu prijava.

Popis igrača biti će dopunjavan na PDGA stranici turnira.

Službeni smještaj turnira je u hotelu Turist. Drava Forester centar će biti uređen u hotelu i tamo će se održati sastanak s igračima i neki popratni sadržaji. Rezervaciju smještaja izvršiti će organizator (Lagoda Disc Golf), a svi igrači će nakon prijave biti kontaktirani e-mailom i upitani za detalje oko smještaja.
Smještaj za sudionike turnira je isključivo u hotelu Turist, a rezervacija istog je moguća isključivo preko organizatora.