Popratna događanja

Osim glavnog turnira nudimo i bogati program popratnih sadržaja - dvodnevni rekreativni turnir Beer Forester, team building igre, disc golf igre itd. Svako popodne i večer na programu će biti neki oblik zabave za igrače.

Kroz protekle godine već smo stvorili prepoznatljive Lagoda putting i Lagoda Park it! natjecanja u gađanja na koš te u preciznosti. Također, već tradicionalno organiziramo druženje igrača i Players party čiji dio je izbor najbolje odjevenog igrača "Model Drava Forestera", tombola, aukcija itd. Posljednje dvije godine smo organizirali i team building igre koje su se jako dopale svima koji su sudjelovali, a ove godine planiramo ih već prvog službenog dana (nakon Players meetinga) kako bi se sudionici bolje povezali od samog starta u Varaždinu.

Za detalje o rekreativnom i ležernom turniru Beer Forester na kojem mogu sudjelovati i početnici, pogledajte posebnu stranicu.

Lagoda Putting contest će se održati u tri dijela - kvalifikacijskom, polufinalnom i finalnom. Ova natjecanja održati će se u zatvorenom prostoru hotela Turist. Svi zainteresirani igrači, ali i posjetitelji turnira, mogu sudjelovati u kvalifikacijskim natjecanjima u četvrtak i petak, dok će polufinale i finale za najbolje biti održano u subotu navečer.
U kvalifikacijskom natjecanju svaki igrač koristi 10 diskova (osiguranih od strane organizatora) i njima gađa u koš s udaljenosti po izboru, od 5 do 15 metara. Svaki pogodak donosi onoliko bodova s koje udaljenosti je ostvaren, a bodovi se zbrajaju za rezultat nastupa. Svaki igrač može nastupiti 5 puta u kvalifikacijama, a najboljih 10 igrača sudjelovati će u finalu.

Lagoda Park it! contest će se igrati na vanjskom prostoru uz Arenu Varaždin. U kvalifikacijama će svaki igrač moći baciti 5 diskova (osigurani od strane organizatora) i pokušati ih smjestiti što bliže oznaci. Metrom će se izmjeriti udaljenosti za sve diskove koji se nalaze na manje od 5 metara, a udaljenosti u centrima će biti zbrojene kako bi dobili kvalifikacijski rezultat pojedinog igrača. Najboljih 5 igraća će sudjelovati u finalu.

Drava Forester team building će biti popratni sadržaj u kojem ćemo sve zainteresirane podjeliti u mješane grupe po 5-6 osoba koji će se onda natjecati u različitim kratkim i zabavnim igricama poput degustacije i pogađanja osnovnog sastojka tajnog voćnog vina, građenja najviše kule od karata, rješavanja disc golf kviza, najtecanja u preciznosti mini markerima itd.

Kroz subotnju večer održati će se Players party na kojem pozivamo sve da dođu poštujući dress code, odnosno u odjeći i s dodacima u zadanim bojama - ružičasto i/ili šljokice (zlatno ili srebrne) i/ili crno. Ove boje mogu se kombinirati na bilo koji način, a iako dress code nije obavezan, voljeli bi vidjeti što veći boj sudionika u njima kako bi druženje dobilo jedan specifičan "touch".

Za rekreativni turnir Beer Forester otvorite zasebnu info stranicu putem linka ispod teksta.