Drava Forester 2018 Croatia
Varaždin
October 31 - November 5, 2018
by Lagoda Disc Golf

Pridružite nam se

Od 1. do 4. studenog brojni discgolferi iz cijele Europe okupiti će se na prostoru uz varaždinsku Arenu na šestom Drava Forester turniru.
Šesto izdanje turnira 2017. godine igralo je 115 igrača iz 14 država i to iz Austrije (23), Hrvatske (14), Finske (9), Njemačke (12), Mađarske (15), Islanda (7), Norveške (3), Srbije (4), Slovačke (11), Slovenije (4), Švedske (3), Švicarske (4), UK (2) i SAD-a (4).

Jednako kao i 2017. godine, turnir će se igrati u trajanju od tri dana (petak, subota i nedjelja) uz jednu rundu od 21 staze na dan.

Za sve lokalne igrače i ostale koji žele u turniru sudjelovati bez puno pritiska organizirati i zaseban rekreativni dvodnevni vikend turnir nazvan Beer Forester koji će se sastojati od 3 runde po 9+1 staza.

Organizator turnira je tvrtka Lagoda j.d.o.o., a suorganizator je Disc golf klub Varaždin. Turnir se održava uz potporu Grada Varaždina, Turističke zajednice Grada Varaždina i Hrvatske Turističke Zajednice.

Direktor turnira je Dinko Šimenc (#52313, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.), a u organizaciju su uključeni i Maja Šimenc, Vanja Brozović te Hrvoje Potrebica dok pomoć u realizaciji turnira pružaju i drugi lokalni igrači.

Službeni smještaj turnira je u hotelu Turist u Varaždinu gdje će biti uređen centar turnira, a tamo će se održati sastanak igrača te večernja druženja i neki popratni sadržaji.