Pridružite nam se

Jubilarni 10. međunarodni disc golf turnir Drava Forester održati će se od srijede 26.10. do utorka 1.11. 2022., pri čemu će PDGA turnir biti igran kroz petak, subotu i nedjelju (28.-30.10.), dok će ostali dani biti ispunjeni popratnim i turističkim događanjima.

Nakon što, uslijed smanjenog broja sudionika u vrijeme pandemije Covid19 nije održan rekreativni dvodnevni vikend turnir nazvan Beer Forester, isti će biti ponovno održan 2022. godine.

Organizator turnira je tvrtka Lagoda j.d.o.o., a suorganizatori su DMK Vall 042 d.o.o. i Disc golf klub Lagoda. Turnir se održava uz potporu Grada Varaždina.

Direktor turnira je Dinko Šimenc (#52313, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.), a u organizaciju su uključeni i Maja Šimenc, Tina Šimenc i Adrian Liber.


Kroz kraj 2021. i prvi dio 2022. godine odvijale su se pred prijave za turnir i tim putem svoje mjesto je osiguralo 63 igračice i igrača iz Austrije, Češke, Danske, Finske, Islanda, Mađarske, Njemačke, Norveške, Slovenije, Srbije, SAD-a, Švicarske i Švedske. Pogledajte popis predprijavljenih igrača.
Popis svih igrača, i onih koji su se pred-prijavili i onih koji su se prijavili zadnjih dana ažurira se na PDGA stranici turnira.


Informacije i prijave za Drava Forester 2022  

Kako je izgledao Drava Forester 2019 kroz kameru Terrya Millera pogledajte u videu by the Disc Golf Guy.