Lagoda Team Game

Tradicionalno se u sklopu Drava Forestera igra i ležerno natjecanje u ekipnom disc golfu "Lagoda team game".

U ovom natjecanju sudjeluju ekipe od 3 člana, a u igri vrijede posebna pravila. Važan aspekt ovog natjecanja je "trash talk" među članovima ekipa.

Team game mogu igrati i sudionici rekreativnig turnira Beer Forester, ali i druge osobe koje sudjeluju u cijelom Drava Forester događanju.

Lagoda Team Game se igra na terenu od 9 staza, a igraju sve dvije runde i to jedna u petak, a druga u subotu. Obje runde se igraju u popodnevnim satima, nakon završetka runde glavnog turnira i stanke za ručak. U svakoj grupi igraju po dvije ili tri ekipe.

Pravila:
    - ekipa se sastoji od 3 člana    
- svaki član ekipe mora izvesti početno bacanje na 3 staze
- ekipa sama bira koji će igrač izvesti početno bacanje na kojoj stazi, te isti igrač smije izvesti početno bacanje na npr. tri staze za redom
- nakon početnog bacanja, igru nastavlaju ostali članovi ekipe, dok, eventualno, svi ne skupe po jedno izvedeno bacanje. Nakon toga, bilo koji član ekipe može izvesti svoje drugo bacanje, te tada, ukoliko se igra i dalje, i ostali članovi ekipe izvode svoje drugo bacanje, a ukoliko svi izvedu po dva bacanja, te se igra i dalje, kreće se u krug trećih bacanja itd.
- igra na stazi je završena kad ekipa pogodi u koš (ovo se podrazumijeva, ali na nekim ranijim turnirima igralo se da je maksimalno moguće izvesti 4-5 bacanja na stazi, pa ističemo sad da ne bi bilo zabune)


Rezultati za Team game se pišu u Disc golf Metrix te se vode uživo.

Ekipe se prijavljuju unaprijed putem e-maila ili pak u turnirskom centru za vrijeme turnira.

Rezultati prošlih Lagoda Team Game turnira
2023 - Rezultati - pobjednici Finnish Sour Cream Team (Japi, Jaani, Teemu Malmelin)
2022 - Rezultati - pobjednici Finnish Cream Team (Japi, Jaani, Teemu Malmelin)
2021 - Rezultati - pobjednici Ice & Ace (Haukur, Katerina, Ben, Vjeran)
2019 - Rezultati - pobjednici Open Noodle Arms (Jonathan Maas, Christoph Weiß, Tobias Fuchs, Julian Zopf); pobjednici Mix Czechoslovakia (Matěj Verl, Richard Kollar, Lucie Budilova, Katka Boďová)
2018 - Rezultati - pobjednici Threesome Beauties (Teemu Malmelin, Jan Baess, Martin Doerken)
2017 - Reziltati - pobjednici Team Finland (Teemu Malmelin, Ville, Ari)