9i Drava Forester 2021

Nakon što Drava Forester 2020. nije održan uslijed panedmije Covid19, turnir će se održati 2021. godine i to od 29. do 31. listopada / oktobra, u nešto manjem obimu nego je to bilo ranijih godina i u skladu sa Covid19 pravilima.

Jednako kao i proteklih nekoliko godina turnir će se igrati u trajanju od tri dana (petak, subota i nedjelja) uz jednu rundu od 18 staza na dan, a popratni sadržaji su na rasporedu od srijede 27.10. do ponedjeljka 1.11.

Uobičajen rekreativni dvodnevni vikend turnir nazvan Beer Forester koji se uobičajeno sastojati od 3 runde s manjim brojem staza, ove se godine neće igrati već će svi, pa i rekreativni igrači, moći igrati u početničkoj Purple kategoriji.

Organizator turnira je tvrtka Lagoda j.d.o.o., a suorganizatori su DMK Vall 042 d.o.o. i Disc golf klub Lagoda. Turnir se održava uz potporu Grada Varaždina.

Direktor turnira je Dinko Šimenc (#52313, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.), a u organizaciju su uključeni i Maja Šimenc, Tina Milenković, Adrian Liber itd.

Službeni smještaj turnira je tri različita, ali povezana, objekta u Varaždinu, a svi prijavljeni igrači biti će obavješteni o detaljima oko smještaja putem e-maila.