Teren

Plan terena za 2022 nije još dovršen, ali ove godine će se, po prvi puta, igrati nekoliko staza u novom dijelu šume gdje se nalazio 2. teren na kojem se igralo Svjetsko ekipno prvenstvo u disc golfu 2022. Dodatno na to, novi element na terenu, zva one koji su već igrali Drava Forester, biti će mali most kojeg ćemo postaviti na mjestu gdje će trebati preći kanal, tako da više neće biti transfera kombijem od staze uz Arenu do staze na početku nasipa.

Teren će se sastojati od 21 staze i kombinirati će otvoreni prostor uz rijeku Dravu (4 staze) te šumske površine. Sva zaletišta (tee-ovi) će biti uređeni sa tepihom umjetne trave, a koševi koje ćemo koristiti će biti novi Disc Golf Park koševi (sa dubljom košarom).
Na natjecanju 2022. runda igre trajala je u prvoj rundi (kada su svi igrači izmješani) oko 4:00 do 4:30 sati, a u drugoj rundi kada su grupe formirane prema rezultatu oko 3:45 do 4:15 sati.

Da vidite prostor na kojem će biti uređen teren, i neke od staza koje će se igrati i ove godine, možete pogledati video koji je snimio Terry Miller za vrijeme 3. runde natjecanja na Drava Foresteru 2019 - prvi dio i drugi dio u kojem igraju Philo Brathwaite • Martin Doerken • Ari Penttala • Rumble • Tomi Gorički

  

Drugi video koji prikazuje teren (ali ne i sve iste staze) je sniman od strane Belgijske produkcije MDG Media za vrijeme EuroTour turnira Pro Forester u ožujku / martu 2022. Na njihovom YouTube kanalu nalazi se više snimki iz muške MPO i ženske FPO kategorije snimljenih kroz sve tri runde natjecanja.