Teren

Plan terena za 2023 je sličan onom igranom 2022. godine, ali uz nekoliko novih staza koje su se igrale na Euro Tour Pro Forester 2023 turniru.

Teren će se sastojati od 21 staze i kombinirati će otvoreni prostor uz rijeku Dravu te šumske površine. Sva zaletišta (tee-ovi) će biti uređeni sa tepihom umjetne trave, a koševi koje ćemo koristiti će biti novi Disc Golf Park koševi (sa dubljom košarom).
Na natjecanju 2022. runda igre trajala je u prvoj rundi (kada su svi igrači izmješani) oko 4:00 do 4:30 sati, a u drugoj rundi kada su grupe formirane prema rezultatu oko 3:45 do 4:15 sati.

Da vidite prostor na kojem će biti uređen teren, i neke od staza koje će se igrati i ove godine, možete pogledati snimke većih turnira koje su se igrale na ovom terenu proteklih godina:

Drava Forester 2019 - video by Terry Miller the Disc Golf Guy, 3. runda - prvi dio i drugi dio u kojem igraju Philo Brathwaite • Martin Doerken • Ari Penttala • Rumble • Tomi Gorički

  

EuroTour Pro Forester 2022 i 2023 - MDG Media. Na njihovom YouTube kanalu nalazi se više snimki iz muške MPO i ženske FPO kategorije snimljenih kroz sve tri runde natjecanja.