Prijava

  

Broj prijava za natjecanje u glavnom turniru ograničen je na 90, odnosno turnir će se igrati u najviše 18 grupa po 5 igrača.

Turnir će se igrati u dvije kategorije otvorene za amaterske i pro igrače Open i Open Women. U finalnom natjecanju sudjelovati će najboljih 5 igrača i igračica u MPO i FPO, a igrati će se posebnih 6 staza uređenih na prostoru ispred Arene Varaždin. (Pogledajte 2019 FPO finale i MPO finale)

Za one igrače koji žele sudjelovati u ležernijem natjecanju i platiti njižu kotizaciju ponovno organiziramo rekreativni turnir Beer Forester koji nije PDGA turnir. (dodatne informacije biti će dostupne uskoro)

Kotizacija za cijeli turnir iznosi 965 kn / 130 € za MPO i FPO kategoriju te uključuje: organizaciju turnira, naknadu HFDS-u, transfere od hotela do terena i natrag od četvrtka do nedjelje, ručak kroz sve dane turnira, večeru svako veče od Srijede do Subote, suvenir - majica sa turnirskim tiskom, manji suvenir turnira, popratne programe - team building, Lagoda Team Game, natjecanja Park it!, 3 consecutive putts, King of the table, večernji program u četvrtak, petak, subotu, nedjelju i ponedjeljak, maskiranje za Halloween party u ponedjeljak.

Osnovna kotizacija, za igrače koji ne mogu sudjelovati u programu od Srijede iznosi 360 kn / 50€, i uključuje organizaciju turnira, naknadu HFDS-u, manji suvenir turnira, popratne programe - team building, Lagoda Team Game, natjecanja Park it!, 3 consecutive putts, King of the table, večernji program u četvrtak, petak i subotu.

Za turnir su se ranije kroz 2022-u godinu odvijale pred prijave i svi igrači koji su se pred prijavili do 1.9. imaju osigurano mjesto za prijavu na turnir do 26.9., odnosno dok ne otkažu svoje mjesto. Popis predprijavljenih igrača nalazi se na zasebnoj stranici.

Da bi se prijavili za turnir otvorite stranicu prijava.

Popis igrača biti će dopunjavan na PDGA stranici turnira (nije još aktivna).

Rezervaciju smještaja izvršiti će organizator (Lagoda Disc Golf), a svi igrači će nakon prijave biti kontaktirani e-mailom i upitani za detalje oko smještaja.