Prijava

  

Broj prijava za natjecanje u glavnom turniru ograničen je na 90, odnosno turnir će se igrati u najviše 18 grupa po 5 igrača.

Turnir će se igrati u dvije kategorije otvorene za amaterske i pro igrače Open i Open Women. U finalnom natjecanju sudjelovati će najboljih 5 igrača i igračica u MPO i FPO, a igrati će se posebnih 6 staza uređenih na prostoru ispred Arene Varaždin. (Pogledajte 2019 FPO finale i MPO finale)

Za one igrače koji žele sudjelovati u ležernijem natjecanju i platiti njižu kotizaciju ponovno organiziramo rekreativni turnir Beer Forester koji nije PDGA turnir.

Puna (FULL) kotizacija iznosi 180€ za MPO i FPO kategoriju te uključuje:
   - organizaciju turnira
- naknadu Hrvatskom Flying Disc Savezu
- jednu unicorn Drava Forester majicu s kapuljačom (vrijednost 89,90 €)
- suvenir turnira Drava Forester 2023
- transfere od hotela do terena i natrag od četvrtka do nedjelje
- ručak na terenu u petak, subotu i nedjelju
- večeru u četvrtak, petak i subotu
- team building program (četvrtak)
- Lagoda Team Game (petak i subota)
- natjecanje Park it! (četvrtak, petak i subota)
- natjecanje 3 consecutive putts (četvrtak - nedjelja)
- natjecanje King of the table
- večernji program u četvrtak, petak i subotu.

Smanjena (BASIC) kotizacija iznosi 70€ za MPO i FPO kategoriju te uključuje: 
   - organizaciju turnira
- naknadu Hrvatskom Flying Disc Savezu
- jednu unicorn Drava Forester majicu s kapuljačom (vrijednost 89,90 €)
- team building program (četvrtak)
- Lagoda Team Game (petak i subota)
- natjecanje Park it! (četvrtak, petak i subota)
- natjecanje 3 consecutive putts (četvrtak - nedjelja)
- natjecanje King of the table
- večernji program u četvrtak, petak i subotu.U prvom krugu prijava otvorenom od 15.9. 2023. biti će moguće prijaviti sudjelovanje samo uz FULL ili BASIC kotizaciju.
Ukoliko ostane slobodnih mjesta u turniru, od 15.10. 2023. otvoriti ćemo drugi krug prijava gdje će moguće prijaviti sudjelovanje uz Minimalnu (SKELETON) kotizaciju u iznosu od 20€ koja će uključivati samo organizaciju turnira i naknadu Hrvatskom Flying Disc Savezu.

Službeni smještaj za sudionike je osiguran u Park Boutique Hotelu 4* ili Pansionu Maltar 3*. Rezervaciju smještaja izvršiti će organizator (Lagoda Disc Golf), a svi igrači će nakon prijave biti kontaktirani e-mailom i upitani za detalje oko smještaja. Igrači ne mogu sami rezervirati smještaj u ovim objektima.

Za turnir su otvorene pred prijave i svi igrači koji su se pred prijavili do 1.9. imaju osigurano mjesto za prijavu na turnir do 26.9., odnosno dok ne otkažu svoje mjesto. Popis predprijavljenih igrača nalazi se na zasebnoj stranici.

Da bi se prijavili za turnir otvorite stranicu prijava. Na ovom popisu neće biti pred-prijavljenih igrača.

Popis igrača biti će dopunjavan na PDGA stranici turnira.

Majica koja je uključena u FULL i BASIC paket je prozivod brenda unicörn iza kojeg stoji redoviti igrač Drava Forestera posljednjih godina - Philipp Kratochvil. Majica je debela i topla; fairtrade, organic i climate friendly, a maloprodajna cijena drugih unicörn hoodica biti će 89,90 €. Na Drava Foresteru 2023 će biti svojevrsno lansiranje brenda koji svojom filozofijom savršeno paše uz koncept našeg turnira. Predviđena boja majice je plava uz narančasti tisak. Svi sudionici će biti kontaktirani oko odabira veličine majice.
Bočni dio majice nosit će natpis s kojim se menogi igrači Drava Forestera proteklih godina mogu poistovjetiti - "those who know, can't remember - those who don't, won't understand".