Pridružite nam se

Jubilarni 10. međunarodni disc golf turnir Drava Forester održati će se od srijede 26.10. do utorka 1.11. 2022., pri čemu će PDGA turnir biti igran kroz petak, subotu i nedjelju (28.-30.10.), dok će ostali dani biti ispunjeni popratnim i turističkim događanjima.

Nakon što, uslijed smanjenog broja sudionika u vrijeme pandemije Covid19 nije održan rekreativni dvodnevni vikend turnir nazvan Beer Forester, isti će biti ponovno održan 2022. godine uz direktora turnira Vanju Brozovića.

Organizator turnira je tvrtka Lagoda j.d.o.o., a suorganizatori su DMK Vall 042 d.o.o. i Disc golf klub Lagoda. Turnir se održava uz potporu Grada Varaždina.

Direktor turnira je Dinko Šimenc (#52313, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.), a u organizaciju su uključeni i Maja Šimenc, Tina Milenković, Adrian Liber i Vanja Brozović.


Trenutno su u tijeku pred prijave za turnir, a prijave će biti otvorene u proljeće 2022. godine. Pred prijave su samo informativne i kod njih nije potrebno izvršiti nikakva plaćanja kotizacije, te je od istih moguće odustati do samih prijava.


Pre register for Drava Forester 2022!