Pridružite nam se

Uvod: Što je Drava Forester - kratke informacije za početnike
Drava Forester je evoluirao tijekom godina, prelazeći iz jednostavnog PDGA turnira u sveobuhvatni događaj usredotočen na disk golf, gdje sport gotovo postaje pozadina za živahne dnevne aktivnosti koje se protežu od izlaska sunca do kasne noći.
To je okupljanje koje svake godine okuplja posvećenu zajednicu igrača iz više od deset nacija, stvarajući atmosferu prijateljstva i beskrajnog smijeha. Ako ste netko tko uživa u druženju, samostalno prisustvovanje ovom događaju siguran je način da odete s brojnim novim prijateljima i dubokom željom da se vratite za samo dvanaest mjeseci.
Drava Forester nije samo utočište za solo avanturiste; također je idealno odredište za parove i grupe prijatelja koji žele zajedno podijeliti nezaboravna iskustva.
Bilo da tražite kvalitetno vrijeme sa svojom voljenom osobom ili se nadate jačanju prijateljskih veza, ovaj događaj nudi nešto posebno za svakoga - čak i za one koji još nisu igrali disk golf ili se ne žele natjecati u ozbiljnom događaju na dug tečaj.
Dakle, bilo da okupljate svog partnera ili svoju ekipu, pripremite se za stvaranje trajnih uspomena usred uzbudljive disk golf akcije i toplog zagrljaja ovog godišnjeg okupljanja.

Čitaj više:
12. izdanja međunarodnog disc golf turnir Drava Forester održati će se od srijede 23. do nedjelje 27. listopada / oktobra 2024., pri čemu će PDGA turnir biti igran kroz petak, subotu i nedjelju (25.-27.10.), dok će ostali dani biti ispunjeni popratnim i turističkim događanjima.

Glavni partner turnira je njemački brend disc golf odjeće unicörn.

Kao popratni sadržaj održati će se rekreativni dvodnevni vikend turnir nazvan Beer Forester, koji je predviđen za regionalne igrače ili osobe u pratnji sudionika glavnog turnira, a koje ne sudjeluju u istom.

Organizator turnira je Disc golf klub Lagoda, dok je izvršni organizator tvrtka Lagoda j.d.o.o., a partner u provedbi je i turistička agencija DMK Vall 042 d.o.o. Turnir se održava uz potporu Grada Varaždina.

Direktor turnira je Dinko Šimenc (#52313, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.), a u organizaciju su uključeni i Maja Šimenc, Tina Šimenc i Adrian Liber.


Prijave za turnir su odtovrene od 3.5., a očekuje se sudjelovanje 50-80 igračica i igrača iz 15-ak država. Uobičajeno sudionici dolaze iz Austrije, Danske, Estonije, Finske, Njemačke, Islanda, Nizozemske, Norveške, Slovenije, Švicarske, Velike Britanije, SAD-a itd.)
Popis svih sudionika će biti ažuriran na PDGA stranici turnira.


Informacije i prijave za Drava Forester 2024  

Kako je izgledao Drava Forester 2019 kroz kameru Terrya Millera pogledajte u videu by the Disc Golf Guy.