Pridružite nam se

Od 28.10. do 2.11. brojni discgolferi iz 15-ak država okupiti će se na prostoru uz varaždinsku Arenu na devetom turniru Drava Forester.

Jednako kao i proteklih nekoliko godina turnir će se igrati u trajanju od tri dana (petak, subota i nedjelja) uz jednu rundu od 21 staze na dan, a popratni sadržaji su na rasporedu od srijede 28.10. do ponedjeljka 2.11.

Za sve lokalne igrače i ostale koji žele u turniru sudjelovati bez puno pritiska organizirati ćemo i zaseban rekreativni dvodnevni vikend turnir nazvan Beer Forester koji će se sastojati od 3 runde s manjim brojem staza.

Organizator turnira je tvrtka Lagoda j.d.o.o., a suorganizatori su DMK Vall 042 d.o.o. i Disc golf klub Varaždin. Turnir se održava uz potporu Grada Varaždina, Turističke zajednice Grada Varaždina i Hrvatske Turističke Zajednice.

Direktor turnira je Dinko Šimenc (#52313, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.), a u organizaciju su uključeni i Maja Šimenc te Vanja Brozović dok pomoć u realizaciji turnira pružaju i drugi lokalni igrači.

Službeni smještaj turnira je u hotelu Turist u Varaždinu gdje će biti uređen turnirski centar, a tamo će se održati i sastanak igrača te večernja druženja i neki popratni sadržaji.