Smještaj

Službeni smještaj turnira za 2023. godinu je u hotelu Park i u pansionu Mlatar te u sobama Maltar (250m udaljene od pansiona Maltar).

Svim sudonicima sugeriramo smještaj u hotelu Park gdje će se održavati veći dio popratnih sadržaja turnira (večera i druženje u četvrtak, subotu i nedjelju) te odakle će biti osiguran transfer na teren. Za potrebe turnira rezervirali smo sve sobe u hotelu te u njemu za vrijeme turnire neće biti drugih gostiju osim disc golfera.

  

Pogledajte promo video Park Boutique Hotela

Igrači NE MOGU sami rezervirati smještaj u službenom smještaju. Sve prijavljene igrače kontaktirat će organizatori turnira za rezervaciju smještaja.

Hotel Park Boutique
Vrsta sobe Cijena
Jedokrevetna soba, 1 osoba - noćenje s doručkom 95 €
Dvokrevetna soba, 2 osobe - noćenje s doručkom 120 €
Soba s galerijom, 3 osobe - noćenje s doručkom 138 €
Soba s galerijom, 4 osobe - noćenje s doručkom 156 €

Sve cijene u hotelu Park su po osobi za jedno noćenje, a uključuju doručak te boravišnu pristojbu. U hotelu Park nalazi se 20 soba.
Igrači koji dolaze sami ili u dvoje, a žele biti smješteni u sobe za 4 osobe, mogu nam se javiti te ćemo im ponuditi smještaj sa drugim igračima u istu sobu.

Alternativni smještaj je u Pansionu i sobama Maltar.

Pansion i Sobe Maltar
Vrsta sobe Cijena
Jednokrevetna soba, 1 osoba - noćenje s doručkom 44 €
Dvokrevetna soba, 1 osoba - noćenje s doručkom 60 €
Dvokrevetna soba, 2 osobe - noćenje s doručkom 92 €
Trokrevetna soba, 3 osobe - noćenje s doručkom 126 €
Na dan 14.8. je rezervirano 8 soba u glavnom objektu pansiona, te je slobodna još 1 dvokrevetne soba u glavnom objektu i 7 soba u 250-m udaljenoj depadansi pansiona.